Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Blog
2018.09.22 19:34

Lofty elektromos kerékpár akkumulátor csomagok

Mint minden elektromos kerékpár importőrnek Magyarországon, A Lofty-nak is vannak 24Voltos, 36Voltos és 48 Voltos rendszerű elektromos kerékpárjai. Cikkünk célja az, hogy segítsünk kiválasztani Önnek az elektromos biciklijébe a lehető legjobb, új akkumulátorokat, ha cserére kerül a sor. 

Lofty elektromos kerékpár akkumulátor csomagok

Mint minden elektromos kerékpár importőrnek Magyarországon, A Lofty-nak is vannak  36 Voltos és 48 Voltos rendszerű elektromos kerékpárjai. Cikkünk célja az, hogy segítsünk kiválasztani Önnek az elektromos biciklijébe a lehető legjobb, új akkumulátorokat, ha cserére kerül a sor. Példaként 3 kerékpár típust hozunk fel, amelyek nagyban segítenek a tájékozódásban. Ha még kérdése marad a cikk végére, bátran írjon nekünk e-mailt az elektromoskerekparakkumulator@gmail.com címre. Ígérjük, hogy 12 órán belül válaszolunk.

Lofty 36V elektromos kerékpár, melybe 3 darab 12V 14Ah-s akkumulátor való
Ez a Lofty bicikli 36V-os rendszerrel van ellátva, amelyet 3 elektromos kerékpár akkumulátor biztosít. Áruházunk kínálatából kétféle akkumulátor csomag való ebbe a kerékpárba. Minden olyan Lofty kerékpárba, amelynek elöl, a kormány alatt van annak elhelyezve az akkumulátorai az akkudobozban és 36V-os ( azaz három akkumulátoros ), az ajánlott akkucsomagok tökéletesen megfelelnek. Szabványméretűek, így a méret miatt sem kell aggódni.

  1. 3 db PK Bike 12V 14Ah-s akku
  2. 3 db Long WP12-12SE 12V 12Ah-s akku

Van olyan Lofty kerékpár amely 36V-os és az akkumulátorai az ülés alatt vannak. Ezekbe is tökéletesen beleillenek ezek az akkuk. Példa:

Lofty 48V négy akkumulátoros elektromos kerékpár

Az előbbi Lofty biciklihez hasonlóan, ennek a Lofty-nak is elöl van az akkupakkja, viszont ez már 48V-os rendszerű ( azaz négy akkumulátoros ) így 4 akku kerül bele. A méret miatt az jó akkucsomagok a következők:

  1. 4 db PK Bike 12V 14Ah-s akku
  2. 4 db Long WP12-12SE 12V 12Ah-s akku

Ha nem találja az Lofty elektromos kerékpárját a példáink között és szeretne szakszerű segítséget kapni, hogy biztosan a lehető legjobb akkumulátorokat vegye meg az elektromos bringájába, bátran írjon nekünk e-mailt az info@elektromoskerekparakkumulator -ra és ígérjük hogy 12 órán belül válaszolunk. A beazonosíthatóság miatt kérjük csatoljon képet és/vagy a bicikli ismertető számát.

Webáruház készítés