Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Blog

Ahogy vége a nyári időszaknak és közeleg az egyre hidegebb tél, ami a hó miatt kevesebb biciklizést ígér, nem szabad megfeledkeznünk az elektromos bicikli akkumulátor téli karbantartásáról sem.

A savas akkumulátort több mint 100 éve használják és ugyanazon az elven működik, mint az elárasztott cellás társa.

A szünetmentes tápegységekben sokkal alacsonyabb szintű elvárásoknak kell megfelelni. Ott az élete során  1-2 alkalommal, többnyire csak 1-2 percig adja le az áramot, mivel a folyamatos ellátás alatt álló berendezés ( számítógép ) ezt igényli.

Miért hasznosítsunk újra?

A leggyakrabban felhozott érv az újrahasznosítás mellett az, hogy ezzel csökkenthetjük a végeláthatatlan szemét és hulladéklerakását az embernek.  A hulladéklerakás súlyos lég és vízszennyeződéshez vezet mindamellett hogy költséges. Sőt mi több, az újrahasznosítás visszafoghatja a nyersanyagok drágulását. Ezen felül az újrahasznosítás jóvan kedvezőbb környezetvédelmi szempontból és csökkentheti az energiafelhasználást.

Mint minden elektromos kerékpár importőrnek Magyarországon, A Lofty-nak is vannak 24Voltos, 36Voltos és 48 Voltos rendszerű elektromos kerékpárjai. Cikkünk célja az, hogy segítsünk kiválasztani Önnek az elektromos biciklijébe a lehető legjobb, új akkumulátorokat, ha cserére kerül a sor. 

Az áruházunkban kapható Ritar Power töltőket zárt ólomakkumulátorokhoz fejlesztették ki, mely egy 3 lépcsős technológiával tölti az akkumulátort ( gyorstöltés, csökkenő áramú töltés, csepptöltés).

Ezek a töltők tesztelve vannak az ismert, forgalmazó megjelöléssel ellátott akkumulátorokon ( Ritar Power, Long ) és a legtöbb kerékpár márkán ( Ztech, polymobil, tornádó, Sellő, lofty ).

2018.09.22 19:29

Bocsánat a szójátékért, de épp az imént tettem le ( nem kis lelki megrázkódtatás után ) a telefont, melyben egy panaszos vevőm az alábbiakat adta elő:

Webáruház készítés