Tornaterem hipertóniával


Miután a koronavírus fertőzés az idős, több krónikus betegségben szenvedő betegek körében a legveszélyesebb, akik között a hipertónia aránya is kimagasló, a Magyar Hypertonia Tornaterem hipertóniával MHT a háziorvosi rendelői vagy tornaterem hipertóniával megjelenések számának csökkentése, így a fertőzési rizikó minimalizálása céljából javaslatot tesz.

Segítséget nyújthat a hipertóniás betegek gondozásában, az esetleges kiugró vérnyomásértékek rögzítésében és kezelőorvos felé való továbbításában az MHT ingyenesen letölthető okostelefonos applikációja, a KardioNapló.

a magas vérnyomás kórházi vizsgálata

A vérnyomásérték adatok pdf formában lementhetők és elektronikus levélben e-mailben továbbíthatók a kezelőorvos felé. Javasoljuk az applikációból nyert adatok, esetleg a lefotózott hagyományos vérnyomásnapló e-mailben tornaterem hipertóniával továbbítása után az eredmények rendelési idő alatti telefonos megbeszélését és az tornaterem hipertóniával terápiás módosítás elektronikus recept formájában történő kivitelezését, melyet a mai naptól hozzátartozó meghatalmazás nélkül is kiválthat.

gyógyszerek magas vérnyomás osztályozására

Hangsúlyozzuk, hogy a javasolt gondozási forma a koronavírus vészhelyzet miatt javasolt, hagyományos körülmények között továbbra is a személyes orvos-beteg találkozás az ajánlott. Magyar Hypertonia Társaság.

magas vérnyomással mint egy fejfájás